Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


La Verdad Oculta

2014.04.09

LA VERDAD OCULTA

 Ebben a menüpontban, avagy bizonyos értelemben "bejegyzésben" a La Verdad Oculta c. telenovellának az epizódjait találhatod meg, és nézheted meg. :) Ezek mellett elolvshatod a történetet is.

Történet:

Az alvilág törvényei és egy szörnyű titok állnak Gabriela Guillén (Galilea Montijo) és David Genovés (Gabriel Soto) szerelmének útjába. Gabriela egy jószívű és értelmes lány, aki abban az étteremben dolgozik, amit David vezet, és ami tulajdonképpen a fiú apjáé, a nagyhatalmú Mario Genovésé (Hector Ortega) . Amikor Gabriela és testvére, Julieta (Claudia Troyo) elkezdenek dolgozni az étteremben, David egyből felfigyel a csinos Gabrielára, ám ezzel nincs egyedül: Carlost, az étterem egyik munkatársát is lenyűgözi a fiatal lány szépsége. Így hamar kiélezett harc kezdődik kettejük között Gabriela szerelméért. Bár Gabriela is szép lassan beleszeret Davidba, a köztük fellépő problémák miatt nem biztos a férfi őszinteségében, főleg, miután találkozik Leandróval (Harry Geithner), a jóképű nyomozóval, aki a lány védelmezőjévé válik, és aki szintén nem tudja titokban tartani, hogy szerelmes lett a lányba. Hónapok telnek el, mire Gabriela végre rájön, hogy őszintén szereti Davidot, ám kapcsolatukat nagyon megnehezítik Carlos intrikái és David féltékeny természete is.
Juan José (Eduardo Yanez) 11 évet ült börtönben egy olyan bűnért, amit nem követett el, s most kiszabadulva csak a bosszúra tud gondolni. Megismeri azonban Alejandra Balmorit (Alejandra Barros), Mario Genovés unokahúgát, egy fiatal építésznőt, aki ugyan a társadalmi elithez tartozik, Juan José mégis első látásra beleszeret, és elhatározza: meg fog küzdeni a nő szerelméért. Gabrielának sejtelme sincs arról, hogy apja, Fausto és Mario Genovés nagyon régen ismerték egymást, és egy közös sötét, fájdalmas titkot őriznek. A két ember újra találkozik, mégpedig azért, mert Mariónál súlyos, gyógyíthatatlan daganatot diagnosztizálnak, és már csak kevés ideje maradt hátra az életből. Féltve fia örökségét, és tudva, hogy üzlettársa, Adolfo (Julio Alemán) egy korrupt és gátlástalan férfi, akinek a vagyonára fáj a foga, Mario felkeresi Faustót, és rábeszéli, hogy álruhát öltve helyettesítse őt, csapjon be mindenkit, míg az Adolfóval kötött szerződése le nem jár. Ebből a célból építtet egy alagutat a saját udvarháza és a szomszédban álló elhagyatott ház között, ahol Fausto berendezheti a sminkműhelyét, hogy napról napra átalakuljon Marióvá. Mario Alejandrát bízza meg azzal, hogy az alagutat a legnagyobb titokban megépíttesse, míg Juan José megtudja, hogy mesés vagyont örökölt, ami nem csak azt teszi lehetővé, hogy elnyerje Alejandra szerelmét, hanem csatlakozhat Marióhoz és Faustóhoz is a tervükben, hogy tönkretegyék Adolfót, mivel neki is van egy kiegyenlítetlen számlája az ördögi férfival szemben. Eközben Leonardo Faidella parancsnok szép lassan kivizsgálja és felfedi Adolfo bűnügyi tevékenységeit, például azt, hogy lányokat futtat a felesége háta mögött. Végső összecsapásuk izgalmas és kulcsfontosságú elem lesz ebben az izgalmas és romantikus történetben. Az „Eltitkolt igazság” egy olyan titoknak a története, mely megmentheti vagy teljesen szétrombolhatja a sorozat hőseinek boldogságát…

 

1.RÉSZ PART 1

 

1.RÉSZ PART 2

 

1.RÉSZ PART 3

 

1.RÉSZ PART 4

 

1.RÉSZ PART 5

 

A mappában található képek előnézete Telenovelas2011

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.