Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Második menyaszony (41.részig)

Második menyasszony

 
 
TÖRTÉNET:

Ez a történet egy emberről fog szólni aki nem tudja megtalálni az igaz szerelemet, a második menyíasszonyt.. Clara az1. felesége egy autóbalesetben elvesztette emlékezetét , és az álapota reménytelen. Bernardo már 35 éves és nem akarja úgy leélni az életét hogy csak vár , és vár, és fél attól hogy kiöregszik hőnszeretett fiatalságából.Clara aki már 10 éve kómás nem tud felébredni az álomból ami talán végzetes álommá is válhat. Egy nap Bernardo-ék cégében a Castillo társaságnál üresedés lesz mert az anyagi körülmények nem jók. De egy hely még maradt,- egy titkárnői állás amibe egy helyes fiatal lány foglalja el. A lány neve María, Bernardo úgy érzi nem kellet volna felvenni és csak bosszankodik és veszekedik a lánnyal. De egy nap komolyan elgondolkozik és rájön hogy talán azért is szidja folyamtosa mert a szíve már övé. A történet csak ezután válik érdekessé...
 

1. A Sánchez házban 1990-ben nagy botrány bolt. Clara terhesen érkezett meg Európából María-val kislányával, de az egyik napon egy sólyos autóbalesete lesz, és a lánynak nyoma veszik. Bernardo fia még csak 14 éves volt ezért nem szerette volna elmondani neki. Catalina férje Aticio szívrohamban meghal, és egyedül maradt Clara. Bernardo nagyon nehezen viseli apja és kishúga "elvesztését" és nagyon boldogtalan. Clara 3 évvel később amikor már úgy érzi elég volt a gyászból, és nem akar folyamatosan csak szomorkodni úgy dönt hogy munkát keres. Bemegy a Castillo c. cégbe érdeklődni hogy van e üresedés, és meglepetésére van még egy titkárnői állás. A főnök Ector Castillo, a tulajdonos felveszi Clarat hogy kezdjen munkába már holnap. De még azon a napon elhívja egy vacsorára hogy megbeszéljék a "szabályokat". Clara úgy érzi amikor közeledik hozzá Ector nagyon ideges lesz. Mikor vége lesz a vacsorának egy csókkal köszönnek el.(arc). Este pedig még magának sem tudja bevallani hogy különleges vonzódást érez a főnöke iránt.
 
2. Lassan, de lassan Ector ajándékokkal bombázza Clarat, és a nő pedig nagyon boldog tőle. Ám Ector nem teljesen szabad, hiszen van egy felesége aki éppen most bolondházban fekszik kómában, de a testvére ízig vérig gonosz, és nem nézi jó szemmel a kezdődő szerelmet. Ezt el is mondja Ectornak , de Ector úgy dönt hogy nem lát sok esélyt hogy a felesége végül felépül, és ha fel is gyógyulna akkor sem lángolna fel a szerelme. Clara nagyon jól beilleszkedett a cégbe és mindenki nagyon szereti, egy gond viszont van,. Ector testvére Gonzalo nagyon féltékeny testvérére Ectorra, hiszen ő is szerelmes a gyönyörű Claraba. Ezt el is mondja neki, de Ector nem túlságosan boldog. Addig fajul a dolog amíg egymást nem sértegetik és tetlegességig fajul az incidens. Gonzalo egy öklöst próbál adni de Ector lefogja a lezét és , öklével arcon csapja. Ez kb.5 percig zajlik amíg be nem lép egy olyan személy akire nem szímtott senki, de senki....
 
3. Igen, Viviana, Ector anyja akiről úgy tudták hogy meghalt autóbalesetben és utána gyilkolták meg. Ő pedig tud egy olyan nagy titkot ami fellendítené az egész. családot. Gonzalo régebbi szerelme Gabriella, akibe szerelmes volt bolondulásig. Ám mikor meghallotta Gabriella hogy végezni fog Ectorral Gabriella azonnal "anyósához" szaladt hogy ezt mind elmondja. az ok az volt hogy Ectornak is tetszett Gabriella , de nem lett belőle nagy szerelem igazából, csak egy csók ami véletlenül sült el Gonzalo szobájában, akkor Gonzalónak születésnapja volt és hármasban akarták megünnepelni. Ebből is verekedés lett, de akkor Gonzalo eltökélt volt. Gabriella elmondta Viviananak ez egészet , ezt Gonzalo követve őt meghallotta és úgy döntött végez Gabival. Mikor aludt egy párnával fojtotta meg az asszonyt, és aztán egy hétre rá eltemették, a zsaruk nem tudtak bizonyítékot felmutatni ezért nem lett belőle nyomozás. Aztán Gonzalonak egy ördögi terv jutott az eszébe, igen, hogy meg fogja gyilkolni Vivanat, a saját anyját.
 

4. Mikor a boltba igyekezett Viviana , Gonzalo  a saját autójával ütütte el édesanyját. De egyre nem számított, hogy mielőtt elütötte volna Viviana ránézett a kocsira és felismerte az autóját. A kórházban az orvossal megbeszélte hogy nem akar ilyen családban  élni ahol még a saját fia is meg akarja ölni. Ezért eldöntötte hogy új életet kezd Európában. Az egész családban nagy a szomorúság a szörnyűséges tragédia miatt. Viviana testvére még akkoriban öngyilkosságot is megkísérelt , és ez az emlékezetébe is került. Hiszen mikor a kórházban felébredt személyiségzavar lett és teljesen megbolondult. De még próbálkoznak az orvosok hogy végül hogy gyógyult legyen. Egynap mikor felébred , és mindenki csodálkozik hogy hogyan gyógyulhatott meg ennyire, elmondja azt hogy úgy érzi a testévre nem halt meg, és elmondta álmában Viviana hogy hol is van. A fantáziájának senki sem hisz ,de annak igen hogy újra jól van , és nincsen semmi baja.

5. El jött a pillanat hogy a múlt sérelmeiért megfizessen Gonzalo. De mikor szembesülnie kellett az élet büntetésével , még a szemébe sem mert nézni anyjának és elfutott. De viszont még most is gonosz gondolatok futottak át a fején, de nem látta esélyét a szabadulásnak. Ezért nem tett mást minthogy "eltemesse magát". Vagyis  meg akarta rendezni a halálát. Másnap mikor egy híd alatt kellett aludnia, reggel egy furcsa véletlenbe kellett ütköznie, ami teljesen megváltoztathatná az egész életét, és nem neki kéne bűnhődnie a tettiért. Eközben Viviana eltökélte magát hogy mindent elmond fiának Ectornak, bár megvolt benne az az erő hogy inkább legyen szabad fia , de ezt már nem tűrhette. Ector pedig döbbentve halgatta anyja szavait, bár próbált beleszólni, de anyja csöndre csitította. Ebben a pillanatban mikor bejezte Viviana amit kellet, a tesvére belép az ajtón.

6. Viviana rég nem látott testvérének természetesen nagyon örül, és Helena is , hiszen ő tudta hogy nem halt, és még az álom is igaz volt, bár emiatt bolondnak is nézték.Gonzalo közben megtalálta a szabadulás okát, igen , a hasomását látta járni és meg akar róla tudni mindent hogy ne kerülhessen börtönbe amiért gyilkolt csak azért hogy az igazság ne lásson napfényt. Igaz nem volt annyira "profi" hogy megöljön egy embert, ennek meg is lett a következménye...
 

7. Vivina visszatérése, és attól is fél hogy felesége nem él és ő már a temetőben nyugszik. De a terve nem látszik annyira sikeresnek ,és mikor követni akarja hasomását akkor egy autó ütközik beléje.A kórházban van egy megbízott kollégája és megmondta neki hogyha meglát olyan embert aki tetőtől talpig hasonlít rá, akkor szóljon, és akkor szerezzen meg róla mindent amiot csak. Az élet furcsa fintora hogy még azon a napon meglát Aurelio egy olyan embert aki teljesen hasonlít főnökére Gonzalora.
 
8. Aurelio követi addig amíg el nem ér az otthonáig, ám ezt Mario észreveszi és hátra néz, de mikor odanézne nem lát senkit de senkit. Eközben mindenki nagyon örül Viviana visszatérésének a házban, hiszen visszatért a halálból, és ott mindent elmond, és leveszi a leplet Gonzalóról, és persze mindenki meglepetten figyeli az úrnő beszédét. Aurelio közben becsönget a házba ahol Mario lakik , és meglepetésére , volt osztálytársa arcképét látja aki kijön épp az ajtón.
 
9. Aurelio nagyon meglepődik amikor meglátja volt osztálytársát Mario-t, és így könnyebb lesz megszerezni az információt tőle. Mario behívja őt a házába és bemutatja mindenkinek volt osztálytársát, meghívják egy kis étkezésre utána pedig elbeszélgetnek egy kicsit. Eleinte csak a régi időkről beszélgetnek aztán áttérnek a családi dolgokra. Aurelionak igazából nincsen családja és nem is kérdezősködik többet Mario. Aztán áttérnek hozzá, és szerencse megbízik Aureiloban. Közben a Castillo házban boldogan étkeznek, és örülnek Viviana visszatérésének, de egy különös meglepésbe ütköznek, mert az ajtón egy rég nem látott , halottnak hitt embert látnak belépni a csevegő szobába....
 
10. Igen, Gonzalo nem egy profi gyilkos volt, és amikor valami rosszra készül mindig nagyon ideges és a végén lebukik, és a többi ami csak hiányzik.Gaby visszatért, és Viviana is nagyon meglepetten nézi a feltámadott és teljesen megújult külső és lélekkel. Most valahogyan másmilyen volt, mintha teljesen átalakult volna de ezzel nem annyira foglalkozott , és átölelte, de ezt ő elutasította. Csak szerette volna elmondani hogy mit is tett vele Gonzalo. Ebben a percben csörög a telefon, és a telefont Viviana veszi fel. Közben Gonzalo már szépen Hawaii szigetén éldegél boldogan. Hát sikerült végül elintéznie mindent. Egy nagyon brutális döntést hozott, és ezt Aurelionak kellett megtennie.Igen brutális döntést hozott meg, vagyis Aurelio családját teljesen kiírtotta egy egy szálig, és ezt mint aurelionak kellett ámokfutásban megtennie.De Mario csak a fejét üti be amikor elfut a gyilkos elől, ennek természetesen örült Aurelio és odavitte Gonzalonak(jelen) Hawaii-ra . Ott bevitték Gonzalo szobájába s mikor felébredt teljesen riadt volt és elkezdte ütni vágni őket , hiszen nem tudta ki  is ő és hol van valójában.

11. Mario nagyon rosszul érzi magát, ezért belefárad a verésbe, s elájul, eszméletét veszti. Gonzalo úgy , hogy nem veszi semmi hasznát, ezért kidobja, ám Aurelio figyelmezteti hogy használhatják fogolynak.

A vitán hevében nagy verekedés tör ki a két " barát " között. Gonzalo ilyendtében előveszi a pisztolyát és lelövi Aurelio. Gonzalo két órán át magába roskadva ül ott, s mikor fel akar állni nem tud a fájdalomtól, s mikor kemenne elájul.
 

12. Mikor csörög a telefon Viviana felveszi, de nem tudja ki az , ezért leteszi, s mikor hátrafordulna, egy ütés éri , s ájultan terül el a parkettán.

Viviana  meglátja az úrnőt ájultan, és kiabálni kezd, bár csak pár cseléd van a házban, azonban meglátja a gyilkos kabátját, és ez nagyon összezavarja, egy régi titok , amit még magának sem akar bevallani.
 
13. Gonzalo házába belép egy idegen, és nagyon ideges lesz. egy koldus az, akinek nincs  semmije, de semmije. Nagyon megijed, ezért úgy dönt hogy a telefonból felhívja a rendőrséget, pár  óra múlva meg is érkeznek, s  a koldust beviszik a rendőrségre, és kihallgatják, míg a társai beviszik Aureliot, és Gonzalo-t  a kórházba. Nagyon hosszú műtétje volt Aurelionak, de nem történt nagy baj,, mikor is műtét közben a doktor elájul, s  a többiek, is teljesen rosszul lesznek, és nincs más bent a műtőben, csak az a pár ember a doktor, és a segítői, ájultan terültek el a doktor után. 
 
14. A műtét 3 órára van kiírva, és még több mint 2,5 óra van hátra,  hisz nemrég kezdték el. A titok hátterében egy mérgező füst áll, egy kislány elszabadult kórterméből , és nem tudta milyen dobozt is nyit ki , melyben egy kis üvegecske volt. Még csak összesen 6 éves körül lehetett, és természetesen ő is a rabja lesz a mérgező gáznak ,  s azonnal elájul.Közben a Sánchez házban egy új cseléd jelenik meg, és Viviana felveszi.  Viktoriának hívják aki nem tudja hogy vajon kit is szeret.
 
 15. Eközben Viktoria megismerkedik Gaby-val , és furcsa érzés fogja el, mintha valahonnan ismerné, és egy régi igen kellemetlen emlék fut át a fején, amit Gaby is észrevesz rajta, s megkérdezi mi miatt van ilyen rosszul? Gaby elfut mert egy szörnyen fájó emlék futott át a szívén. S a konyhában egyszer csak elájul. Természetesen utána futott Gaby , és meglátta az ájultan feküdt nőt.  S mikor felébred teljesen magán kívűl lesz, s egyszer csak egy halandzsa nevet mond: Garidiana Morego.Gaby-nak eszébe jut mit jelent, s ő is elájul.
Közös az álmuk, s ekkor újra átélik a szörnyűséget, melyet Gabriella Diana Munez tett velük. Viviana ezt nagyon furcsálja , hiszen, kiabálnak,  és sírnak  a földön, ájultan. Ám mielőtt felhívná a rendőröket, vagy a mentőket csörög a telefon, és nagyon megijed. Felveszi, és egy furcsa hang hallatszik benne.

Bemutatkozik, : Gabriella Diana Munez.

16. Nagyon megrémül, hisz a hallottak alapján , valami igen szörnyűt csinálhatott, Gaby-val, és Viktoriával. Gabriella diana Munez megkérte mennyen el egy bizonyos címre, hogy eláruljon neki valamit.

Ector dolgozik, teljesen, de mikor el akar menni, egy sípszerű hangot hall, és elájul. Összesen 50 percig ott fekszik, míg be nem lép a titkárnő Malvina , és felhívja a rendőröket. Azért hívja fel őket hogy egy gyilkosságot  mondjon el, s az áldozat egy jóképű, fess úriember, Viviana fia. Tiszta vér minden a szobában, és belép Catalina a barátnője, s lepofozza őt. Malvina visszapofoz, hisz nem gyilkolta meg teljesen Malvinát. Catalina felfordítja Ector s legalább kétszer lábon, majd hasbaszúrja Ectort. Jönnek a rendőrök, és rajta kapja a lányt. Ezért veszekedés hevében Malvina előveszi a fegyverét , és mindt a 3 rendőröt eszeveszett módon fejbe lövi hidegvérrel.
 
17. Catalina ezután Malvinát célozza meg, de nem sikerül a terve, hisz belép anyja, s ő esik rabságul a gojónak. Erre Catalina nagyon kiborul ,s főbe akarja lőni magát, de ezt megakadályozza Ector. -Egy kis mozdulattal, de utána azonnal visszaájul, a kómába. Malvina el akarja venni a fegyvert, e egyre hátrább mennek, a nagy cég 7. emelén vannak,  ekkor az ablakhoz érnek, s megfenyegeti Malvinát Catalina , hogy adja fel vagy különben először lelöki, s onnan lelövi pisztollyal legalább 5 -ször. De erre Malvina kénytelen lesz megölni Catalinát önvédelemből, s hajbaszúrja.
 
18. Belép az ajtón  egy újabb alkalmazott, s azonnal kirohan, de Malvina benntartja. Próbál kimenekülni karjaiból, de nem tud. Malvina megmondja neki, hogy nem akarja bántani, ő megvédi ,  és nincsen semmi baj, és bízzon benne hisz nincs mitől félnie. De ekkor meleg vért érez a hasában, hisz lelőtte Rodrigat, -: Catalina, de megrugdossa Malvinat,  s azonnal visszaájul. 3 halott rendőr 1 vezető ájult, e plusz gyilkosnő halott. Teljesen rosszul lesz Malvina is, és elájul.
 
19. Egy újabb dolgozó lép be az ajtón, s azonnal felhívja a rendőrséget, hisz szerinte leszámolás volt.

A rendőrség megérkezik a mentőkel együtt, s mind az összes embert beviszik .

Ector mikor felébred nem emlékszik semmire, és senkire. A doktorok szerint súlyos amnéziában szenved , amiből nem biztos , hogy ki tud mászni. Ekkor egy érdekes személy lép be ajtón.....
 
20. Ector régi cimborája aki szerette volna meglátogatni őt. Utoljára 16 éve találkoztak, s nem felejtette el. A férfi "beteg", fogyatékkal élő személy, aki már régóta bűnbe esett, s már régóta szereti Ectort , mint társat.

Nem nagyon mondható jónak , se rossznak. Ám mindig kihasználja a helyzetet- azzal manipulálja hogy ők már régóta szerelmi kapcsolatban élnek, s már régóta együtt vannak. Ector naív , és befolyásolható, és így elhisz neki mindent. De mikor Julito rájön , hogy van itt valaki, hogy ilyen rossz, és manipulátor , rájön hogy nincs esélye.

Viviana asszony nagyon megijed , hiszen a hallotak alapján nem túl sok jót mondhat az aszonyról.....
 
21. Emondja hogy ő tette azt a szörnyűséget, s hogy pedofíliában szenved már régóta, és kívánság beteg bárkivel szemben, s megfenyegeti: ha nem ad pénzt, elintézi hogy pokollá tegye az életét, és ő vele is ugyanazt teszi, mint a lányokkal.

Viviana asszony nagyon megijed, és beleegyezik hogy odadja a pénzt. mindössze 23 000 dolláról van szó. 

Lupita Viktoria lép be az ajtón, aki tud mindent Julito-ról.   Halkan megfenyegeti , hogy hagyja őt békén, mert ha nem elárul mindent. Julito fején átfut az a szörnyűség amit régi jó barátjával tett, hisz ő is tudta ezt a "titkot", és meghívja egy gyertyafényes vacsorára...
 
22. Lupita Viktoria beleegyez, annak okán hogy megbeszéljék az ügyet. Julito azt hazudja, hogy már régóta meggyógyult , olyan 2 éve s már régóta kívánja testestül lelkestül, ekkor Lupita Viktoria megcsókolja, és Julito lelkén a lekiismeret fut át és a jobb.

Az ágynál kötöttek ki, és Julito komolyan elgondolkozik, és rájön hogy meggyógyult, és valójában szerelmes secperc alatt.

Viviana asszony 15 000 dollárt összegyűjtött, de még hiányzik  8 000,-ezért hitelt vesz egyik gazdag ismerősénél, aki cserébe a testét kéri....
 

23. Az asszony ellenkezik, ám annyira erős a férfi, hogy kielégítően teszi magáévá, ám mikor meglátja Viviana azt a  kalapácsot, akkor leüti őt, s Bernardo Albeiro elájul.

Julito nagyon rosszul érzi magát a fájdalom miatt amit akrt tenni, és elalszik. De álmában elfecseg mindent a múltból, s ezt mind hallja Lupita Viktoria, s nagyon megdöbben, de legjobban a gyilkosságon.....24. Lupita megakarja kérdezni , hogy valójában mit akar ezzel mondani, de  Julito elkezd beszélni a szomorú múltjáról, és Lupita nem meri megkérdezni, hiszen az anyja meghalt kiskorában a fiúnak, és apja nevelte fel, és nagyon hideg volt hozzá, eltávolodtak miután megtudta az apa hogy valójában mi is az a furcsa betegség. Ám ekkor valaki belép az ajtón lupita meglepetésére.

Egy szerzetes aki súlyosan megsérült , és erre tévedt . Lupita elnézést kér, és nehezen megkéri, hogy ne tudná meggyónni most neki. Lupitát már több mint 8 éve tart , hogy nem gyónt, és ezeket most elmondja a papnak. Ekkor  rosszul a pap, és azonnal elájul, ekkor látja meg a lány , hogy súlyso sebesülés található a combján, s azonnal felhívja a mentőket a telefonjából.

Viviana asszony közben mégis elmegy Gabriella diana munezhez, és odaadja neki apénzt amit ígért, ám mikor kimenne egy nyíl repül a hátába az azzonytól. Gabriella nem ellenálva a kísértésnek, kihaszálja a helyzetet és magáévá teszi.  
Ekkor egy kislány ballagf arra , aki elszökött otthonról szüleitől, s egyszer meglátja a gyomorszorító jelenetet. A lány azonnal elfordul, de mikor elesik, egy karó áldozatává válik...

 

25. A lány már már csak halkan kér segítséget , hisz alig tud beszélni. Viviana közben felébred, és azonnal elfut az ágytól, és elkezd kiabálni a nővel, teljesen ideges lesz, megfenyegeti hogy ezt még megbánja. Gabriella mérges lesz, viviana odamegy az ágyhoz, és amit nem akart használni előveszi a fegyverét ruhájával mentegetőzve, és a háta mögé rejti. Előveszi, és megmondja neki, hogy térdeljen le neki. Gabriella Diana Munez nem fogadja el, meg akarja támadni tudván , hogy veszélyes, de akkor Viviana elsüti a fegyvert. Érdekes módon szemfüles az aszony , és meghall egy halk kiáltást egy kislánytól. Azonnal odasiet, és segítséget kér a kórházból....

 
26.Ugyanekkor felébred Julito, és meglátja hogy Lupita Viktoria a szerzetes lábát köti be a ruhája egy részével. Megkérdezi mi is történt, és Viktoria elmondja , hogy amikor belépett az ajtón a férfi, és ő meggyónt neki, s ekkor ájult el. A mentők már oda is értek, és elhurcolják a papot.
Viviana telefonja nem működik, és nem tud mit csinálni. Kimegy a ház területéről, és megpróbál valakit keresni az utcáról, és egy ismerős arcot lát meg......


27. A saját "fiát" látja meg , és odafut számon kérni, hogy miért tette ezt. 
A férfi nem tud semmiről, hisz nemrég jött ki a halálból. Ő Gonzalo hassomása, és elmondja neki mit tettek vele a kórházban a nővérek.
Már Diego atyát már a kórházba van, és Lupita, és Julito nagyon izgulnak a túlélésért. Diegonak a családja futva érkeznek od, és megkérdezik a doktort mi történt.  S ekkor diego anyján erős düh fut át mikor meglátja Viktoria Lupitat....
 
28. Odamegy Julia Liliana asszony és lepofozza. Lupita nem ért mindent, ezért kérdőre vonja az anyát , mi okból tette ezt. Ám mikor közelebbről meglátja az arcát, világos lesz neki minden  és lehunyja a szemét. De aztán megkérdezi melyik okról beszél, amiben ártatlan, vagy amivel ő is egyetért.

A hassomás , és Viviana megbeszélik, hogy mi is történt valójában , amikor az asszony elájul.

Julito nagyon mérges lesz, hogy megütötte a nő, s utána Lupitat is kérdőre vonja. A lány csak a papnak modta el titkait, és köztük volt az a súlyos dolog is.

A nő kirohanva magából, elmondja hogy szerinte a nő a saját férjével feküdt le, s ekkor Lupitán vigyor ábrázolódik arcán...

 29. Elmondja hogy ez nagy hazugság, és az aszony erre még 1 pofont le ad a nőnek. Lupita vér vörös lesz, és elmondja hogy a férjecskéje megerőszakolta, s utána megölette a gyerekét mikor 3 éves volt, s őt is megfenyegette hogy ugyanezt teszi vele. A férfi, ezeket persze mind cáfolja s ő is lepofozza a lányt. De ekkor már Julia asszonynak sem lesz ártatlan a férje, hisz nála is volt hogy kezet emelt rá. A férfi épp oly gonosz mint más, most épp egy merényletre készült az egyik dolgozóval kapcsolatban , aki ismeri és a titkait is tudja, ezért hozott magával fegyvert is, ekkor előveszi, és megfenyeget mindenki hogy lőni fog, s magához rántja L.Viktoriát...

 30. Nagyon ideges lesz mindenki , és Julito futni kezd, amikor a lábába lő a férfi. Lupita síkítani kezd, de figyelmezteti a férfi, hogy ne tegye , vagy még 1 jelötet kiválaszt.

Ekkor a Diego atya is meghallja az igen nagy kiabálást, hisz nincs is olyan messze, s szívrohamot kap. A nővér aki ott van azonnal beadja az infúziót, de nem segít semmit sem. 
Viviana ájultan fekszik az úton, de Gonzalo hassomása azonnal segítségért fut. 
Ektort meglátogatja az egyik nővér, és elbeszélget vele.

Egyszer magához tér a 17 éves fiú , és emlékszik mindenre, eszébe jut az összes dolog ami eddig történt vele.

Ugyanekkor a lány már alig kap levegőt a pajtánál ahol Viviana volt, s úgy látszik ezek az utolsó levegők.....

 

31. Egy golyó száll el újra....Mindeki fél teljesen.....

Elsült egy golyó, és Juliana  asszony esik áldozatul, aki nagyon elvérzik, és nagy esélye van a biztos halálra.
A rendőrséget felhívta egy látogató, és már meg is érkeznek, s elfogják a bűnöst. Azonnal beviszik, ám ekkor A FÉRFI MEGLÁT EGY ISMERŐS ARCOT......
 
32. Az édesanyját látja, s ekkor szívrohamot kap, s súlyos állapotba jut. Kiskorában meghalt , ezt ő úgy tudta. Ekkor álmot lát, és azt álmodja , hogy megneveli anyja, és kérdőre vonja, hogy hogy válhatott ilyenné.

Ekkor felébred, és bejön egy lány aki az ebédet adja, s a kést észrevéve, egy mozdulattal magába szúrja, s a doktornő nagyon megijed....
 
33. Nagyon megijed, és ő is elájul. Ekkor Viviana asszony pont arra megy , észreveszi a súlyos esetet, s segítséget kér, egy orvostól aki arra siet. Bemennek, és megpróbálják kezelni a helyzetet, ám nagy meglepés éri őket...

Egy újabb golyó sül el, és nagyon megijednek, teljesen kiborulnak, s megölelik egymást....
 
34. Lupitat éri a lövés , sőt a lábán, és elvérzik.
Ektor szobájába belép egy ember akről majd kiderül ki is valójában....
Julito vallomást tesz saját magának....
Észreveszik a betegek, hogy egy fényes dolog érkezik a klinikára, s érdekes módon.....
 
35. Egy furcsa tárgy ami utána eltűnik, de hisz be volt kenve fényes dologgal, ezért tűnt annyira érdekesnek, fél órára volt beáálítva, ez majd kiderül , mikor nagy meglepetés éri a kórházat.....
A szerzetes pedig egyre rosszabbul van....

36.A nővérkére pedig furcsa érzés tör....
Lupita régi "ellenségének" férje pedig egyre rosszabbul kezd lenni mikor elájul, de utána felébred, kirohan teljesen magából....
Viviana elmegy egy másik kórterembe a doktorral, és eközben történik valami, és más is hamarosan....

37. Ebben a pillanatban egy bomba sül el, ami már fél órája bejött, a kórház pedig felrobban.....
Mindenki meghalt aki bennvolt, ám szerencsére nem mindenki, 
Lupita, Julito, Viviana, a doktor. Ő nekik sikerült kifutniuk az épületből, és valamennyire jobban vannak, ekkor Viviananak eszébe jut valaki....

38. Ektor  bennégett a tűzben, és ezek szerint meghalt....

Ám ott is nagy a füst , ahol bárhol máshol is, és az idegen belép az ajtón...
Ektor elveszett testvére, és ott mondja el neki, aki bár alig hall valamit az egészből, de igen meglepődik, és erre a pillanatra emlékszik most is vissza:
Eltelt 17 év s azon töpreng, hogy kellene valakit találnia akibe beleszeret, mert fél hogy kifut hőn szeretett fiatalságából....
 
39. Ektor visszaemlékezik azokra a dolgokra ami azon a napon történt vele, hisz akkor nagyon sok kellemes egyben és kellemetlen is megesett vele. Elveszett testvére megjelenése, a kórház felrobbanása , s később összejött édeasanyja azzal a doktorral akivel 17 éve találkoztak, ám ő ezt nem nézte jó szemmel, s mindig gyanította , hogy ez a kapcsolat csak egy trükk Fernando részéről, aki csak ő véleménye szerint átveri vivianat. De végül elfogadta apjának, és meg is szerette a maga módján. Gonzalo nagybátyja pedig tragikus halált halt, Hawaii szigete után Japánt akarta meghódítani, utazott, énekesként kereste kenyerét, mikor is földrengés törti ki az országban, s abba belehalt.
Julito és Lupita összebarátkoztak, s szerelem is kialakult köztük.
Ám mikor ezekre gondolt belépett az ajtón egy elbűvölő gyönyörű nő.....
 
40. María aki nemrég jelentkezett, mert üresedés van a cégnél a titkárnői helynél, s ő ezt a helyzetet kihasználta, s jelentkezett.
Első látásra Ektor  unszimpatikusnak vélte a lányt, s leüvöltötte, s azonnal kidobta az irodából.
A lány nagyon megijedt, és azonnal elfutott, s mind elmondta a barátnőinek, akik már elsőre "beleszerettek" a lányba. Ők elmondták neki, hogy ezen legközelebb ne lepődjön meg, hisz amióta kómába esett Clara 1.felesége, teljesen rossz állapotba van, s még mindig látogatja, hisz már 10 éve , hogy majdnem meghalt, és kómába esett végül.....
 
41. Claratól nem sikerült egy gyereket sem szülnie, és teljesen szomorú állapotban van.
A lány ebben a pillanatban rosszul , s elájul. A titkárnő Alondra azonnal felhívja a mentőket, s oda is érnek. 
Ott pedig kiderül, hogy a lány terhes. 
Ektor megkapja a hírt , s azonnal odasiet a kórházba....